Over mij

annemiek-eggink-interim-manager-procesmanager-intervisie-begeleider-coach-organisatie-ontwikkelaarMijn naam is Annemiek Eggink, eigenaar van Bureau Mercado.

Ik ben opgeleid als participatiedeskundige aan de LU Wageningen. Ik ben mijn loopbaan gestart in die rol bij Patrimoniums Woningstichting in Rotterdam. Al snel was ik actief in de wijk en werkte ik samen met andere corporaties, bewoners en wijkorganisaties aan de huisvesting van bijzondere doelgroepen.

Bij de verzelfstandiging van het Woningbedrijf Utrecht ben ik me steeds meer gaan verdiepen in organisatieontwikkeling; ik heb dit inmiddels bij veel corporaties ingezet.

Bij gemeenten speel ik naast de rol van manager ook graag die van spin in het web in de wijk: partijen samenbrengen activiteiten ontplooien en faciliteren, nieuwe coalities sluiten en kijken waar mensen elkaar kunnen vinden en samen de opgaven benoemen en tot stand brengen.

Mensen dragen de organisatie, zij ontwikkelen en de organisatie ontwikkelt, en dat is een mooi samenspel. De beweging van Bureau Mercado is van bouwen aan de stad, bouwen aan organisaties, bouwen aan mensen.

Ik heb een brede interesse en kan makkelijk bewegen in verschillende organisaties waar ik partijen samen breng om projecten van wat voor aard dan ook te realiseren. Ik verbind, ben nieuwsgierig, houd van resultaat en ben creatief in het bedenken van oplossingen.

annemiek-eggink-interim-manager-procesmanager-intervisie-begeleider-coach-organisatie-ontwikkelaarGeïnteresseerd? Neem contact op!


Wilt u weten wat Bureau Mercado voor u kan betekenen? Neem dan contact op met mij, Annemiek Eggink. Ik bespreek graag de mogelijkheden tijdens een oriënterend gesprek. Dat kan telefonisch of ik kom bij u langs.

Neem contact op!